Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایران آنلاین،وضعیت زیرساخت‌های ارتباطی مناطق سیل‌زده چالوس با انجام اقدامات فوری و شبانه‌روزی و پس از تأکید ویژه استاندار مازندران برای رفع اختلالات ارتباطی به حالت عادی بازگشت.

سیل ویرانگر هفتم مرداد که بر اثر طغیان رودخانه چالوس رخ داد علاوه بر آسیب‌ رساندن به زیرساخت‌های مختلف اعم از برق، آبرسانی، راه و ساختمان‌ها، خسارت سنگینی هم بر زیرساخت‌های ارتباطی این منطقه وارد کرد که منجر به قطع گسترده خطوط تلفن ثابت، همراه اول و اینترنت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از بین رفتن مسیرهای دسترسی به برخی روستاها، قطع برق و همچنین تخریب خطوط فیبر نوری سبب شد که حجم عملیات برای رفع اختلال خطوط بیشتر از سیل‌های گذشته در این منطقه باشد و فرآیند بازسازی را پیچیده‌ کند.

قطعی گسترده خطوط تلفن و خارج شدن ۱۰ سایت آنتن‌دهی خطوط همراه اول در منطقه سیل‌زده سبب شد که برخی از ضعف‌های موجود و مورد توجه قرار نگرفتن پدافند غیرعامل در اجرای زیرساخت‌های ارتباطی مورد توجه قرار گیرد. تا جایی که استاندار مازندران روز شنبه ۸ مرداد در جلسه مدیریت بحران شهرستان چالوس از عملکرد شرکت مخابرات مازندران در این زمینه انتقاد کرد و گفت: شرکت مخابرات باید در قالب پدافند غیرعامل در زمان وقوع بحران این پیش‌بینی‌های لازم را می‌کرد. سزاوار نیست ساکنان روستاهای سیل‌زده علاوه بر قطعی برق از ارتباط تلفنی نیز محروم باشند.

سید محمود حسینی‌پور در آن نشست تأکید کرد که وضعیت موجود در منطقه سیل‌زده از نظر ارتباطی باید به سرعت برطرف شود و افزود: متاسفانه پوشش آنتن تلفن همراه در این منطقه کاملا مختل شده و حتی تلفن خانگی روستاهای سیل‌زده هم کماکان قطع است که این امر نشان می‌دهد مسوولان این شرکت دارای روحیه پشت ‌میزنشینی بوده و تاحالا جهادی عمل نکرده‌اند. ارتباط تلفن برای سیل‌زدگان این منطقه به هر شکلی باید با سرعت میسر شود.

پس از تاکید استاندار برای افزایش سرعت در رفع اختلال شبکه ارتباطی منطقه، اقدامات ویژه‌ای در دستور کار قرار گرفت که منجر به برقراری ارتباط تلفنی در منطقه شد. به طوری که شامگاه ۸ مرداد بخشی از مناطق سیل‌زده دوباره به شبکه ارتباطی متصل شدند و اکنون نیز بنا به اعلام مسوولان حاضر در منطقه، بخش قابل توجهی از ارتباط اختلال ارتباطی در این منطقه برطرف شد.

راهکارهای فوری برای برقراری ارتباط مخابراتی

به گفته سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران، سیل مردادی رودخانه چالوس به دلیل تخریب بخشی از شبکه برق‌رسانی و همچنین از بین رفتن ۳.۵ کیلومتر فیبر نوری در منطقه، چالشی جدی برای شبکه زیرساخت‌های ارتباطی روستاهای این بخش از چالوس ایجاد کرد.

اسماعیل اعزی در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: پس از سیل ۱۰ سایت همراه اول روستاهای بخش مرزن‌آباد از مدار خارج شد. علت قطعی سایت‌های موجود در مسیر جاده چالوس، سقوط هشت تیر برق و تخریب ۳.۵ کیلومتر فیبر نوری بود.

عزم جهادی برای رفع اختلال ارتباطی در مناطق سیل‌زده چالوس

وی افزود: یکی از مشکلات اساسی ما برای رفع اختلال شبکه، از بین رفتن مسیرهای دسترسی به برخی روستاها بود که سبب می‌شد برق‌رسانی به روستا انجام نشود. با توجه به این‌که سایت‌های پوشش آنتن تلفن همراه به برق وابسته هستند و راه دسترسی برای اجرای عملیات برق‌رسانی به این مناطق وجود نداشت، باید راهکار مناسبی در نظر گرفته می‌شد. البته در نخستین اقدام بلافاصله با رایزنی‌هایی در سطح ملی، سرویس رومینگ اپراتور ایرانسل برای مشترکان همراه اول حاضر در این منطقه فعال شد تا با پشتیبانی آنتن‌های ایرانسل از همراه اول، ارتباط تلفنی در منطقه فعال شود.

این مسوول خاطرنشان کرد: پس از این اقدام به کمک تیم فنی برنامه‌ریزی کردیم و با برقراری ارتباط فیبر نوری در مسیری جدید، سایت تلفن همراه دزدبن فعال شد و چند سایت وابسته به این سایت نیز به مدار برگشتند. اما برای فعال کردن چند سایت دیگر شرایط کمی پیچیده بود.

سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران گفت: پس از تأکید جدی و ویژه استاندار محترم برای رفع اختلال در کل منطقه آسیب‌دیده، تصمیم گرفتیم برای فعال کردن سایت‌های مستقر در برخی از روستاهای بالادست مانند دلیر و دمازکتی با توجه به مسدود بودن راه دسترسی و میسر نبودن برق‌رسانی در مدت کوتاه، از دیزل‌ژانراتور استفاده کنیم.

اعزی افزود: با انتقال دیزل‌ژنراتور به روستاهای  دلیر و دمازکتی شامگاه شنبه هر دو روستا به طور موقت و تا پیش از بازسازی شبکه برق‌رسانی برق‌دار شدند و سایت‌های تلفن همراه این دو روستا نیز به مدار برگشت.

وی تصریح کرد: با توجه به تأکید استاندار بر مورد توجه قرار دادن پدافند غیرعامل در ایجاد شبکه‌های زیرساختی، برای بهسازی فیبر نوری تصمیم گرفتیم مسیری جدید را در نظر بگیریم. قبلا خط فیبر نوری این منطقه در حاشیه جاده قرار داشت و با تخریب پل دچار خسارت جدی شد. اما در بهسازی این خط، طبق اصول پدافند غیرعامل مسیری جدید در نظر گرفته شد و اگر باز هم چنین سیلی رخ دهد، آسیبی به خط فیبر نوری وارد نخواهد شد.

سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران گفت: در حال حاضر فقط دو سایت گیجان و انگوران به دلیل میسر نبودن دسترسی به این روستاها همچنان وارد مدار نشده‌اند که بلافاصله پس از ایجاد مسیر دسترسی مشکل این دو نقطه نیز برطرف خواهد شد.

در انتظار بهسازی مسیرهای دسترسی به گیجان و انگوران

با بازگشت دو سایت گیجان و انگوران به مدار، وضعیت ارتباطات زیرساختی منطقه به شرایط عادی پیش از سیل برمی‌گردد. البته نخستین لازمه فعال شدن این دو سایت، برقرار شدن راه ارتباطی به دو روستاست که به گفته فرماندار چالوس، عملیات اجرایی مربوط به این بخش نیز در حال انجام است و احتمالا امروز به پایان می‌رسد.

علی قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: عملیات راهسازی و ایجاد پل موقت در دو محور سیل‌زده مذکور به سرعت و با تلاش شبانه‌روزی نیروها در حال انجام است که پیش‌بینی می‌شود امروز هر دو مسیر بازگشایی شود.

وی افزود: عملیات بازسازی محور دزدبن-دلیر توسط بسیج سازندگی در حال انجام است. مسیری ۲.۵ کیلومتری در این محور باید بازسازی شود که بیش از ۵۰ درصد آن انجام شد و به ساخت یک پل موقت هم نیاز است که اگر مشکلی پیش نیاید و بارندگی نداشته باشیم، طبق برنامه تا پایان امروز انجام خواهد شد.

نماینده عالی دولت در چالوس خاطرنشان کرد: عملیات راهسازی در محور طویر-ناتر هم به اداره کل راهداری استان سپرده شد و طبق برنامه‌ریزی تا پایان امروز با ساخت پل موقت در این مسیر راه دسترسی به این منطقه نیز ایجاد می‌شود.

استاندار مازندران در جلسه مدیریت بحران چالوس که شنبه برگزار شد تأکید کرد مدیران تا زمان بازگشتن وضعیت منطقه سیل‌زده به شرایط عادی نباید منطقه را ترک کنند. نیروهای امدادی و دستگاه‌های خدمات‌رسان نیز طی ۴۸ ساعت گذشته به طور مستمر در حال انجام فعالیت‌های امدادی و همچنین بهسازی زیرساخت‌های آسیب دیده هستند.

انتهای پیام/

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: زیرساخت های ارتباطی برای رفع اختلال پدافند غیرعامل مناطق سیل زده حال انجام ارتباط تلفن تلفن همراه همراه اول فیبر نوری برق رسانی اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۹۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تایید حمله به رفح توسط اسرائیل؛ تخلیه ساکنان و تشدید بمباران‌ها

کابینه رژیم صهیونیستی امروز (دوشنبه) به اتفاق آرا آغاز حمله به رفح را تصویب کرد. رادیو ارتش اشغالگر گزارش داد که ارتش پیش از حمله زمینی، تخلیه ساکنان مناطق شرقی شهر رفح در جنوب نوار غزه را آغاز کرده است.

 

به گزارش ایسنا، روزنامه آحارونوت نوشت: کابینه روز دوشنبه به اتفاق آرا آغاز حمله به رفح را تصویب کرد که انتظار می‌رود ظرف چند روز آینده آغاز شود.

هزاران فلسطینی در مناطق شرقی رفح از صبح روز دوشنبه پس از تهدید اشغالگران مبنی بر آغاز عملیات نظامی در مناطق مسکونی شروع به رفتن به سمت غرب کرده‌اند.

شاهدان عینی به «عربی ۲۱» گفتند که آوارگی گسترده کل خانواده‌ها از محله‌ها و مناطق شرقی شهر که مملو از آوارگان است را رصد کرده‌اند.

شاهدان گفتند که عملیات کوچ از مناطق صوفا، الشوکه، محله السلام، اطراف بیمارستان ابویوسف النجار، منطقه تبه زارع، مجاورت گذرگاه رفح، الجنینیه، منطقه البیوک و سایر مناطق واقع در محدوده نقشه منتشر شده توسط ارتش اشغالگر که شامل چندین میدان و چندین محله است، آغاز شده است.

شاهدان خاطرنشان کردند که شرایط بد جوی و بارندگی در طول شب عملیات کوچ و جابجایی به سمت مناطق غربی را با توجه به نبود وسایل حمل و نقل و ازدحام زیاد تعداد آوارگان پیچییده کرده است.

آن‌ها تاکید کردند که تهدید اشغالگران و پرتاب اعلامیه‌هایی از هوا در خصوص تخلیه و عملیات نظامی، فضای ترس و وحشت را در میان غیرنظامیان و آوارگان استان رفح از ترس تکرار کشتار هولناکی ایجاد کرده که در خان یونس و دیگر مناطق نوار غزه رخ داد.

یک زن آواره به نام روان مهدی در مصاحبه اختصاصی با «عربی ۲۱» گفت که از صبح روز دوشنبه برای رفتن به سمت منطقه المواصی در غرب شهر خان یونس شروع به بسته‌بندی وسایل خود کرده است.

مهدی به همراه همسر و خانواده‌اش در یکی از آپارتمان‌های اجاره‌ای در خیابان ۱۸ نزدیک گذرگاه رفح زندگی می‌کند، جایی که این منطقه در محدوده تهاجمات زمینی پیش‌بینی‌شده قرار دارد و اشغالگران تهدید کرده‌اند عملیاتشان را از مناطق شرقی رفح آغاز خواهند کرد.

مهدی، یک زن آواره از غرب شهر غزه، گفت که دقیقاً نمی‌داند به کجا می‌رود، زیرا برنامه‌ای برای کوچ ندارد و اکنون در تلاش است تا چادری برای او به همراه خانواده‌اش در مناطقی که اشغالگران مشخص و ادعا کرده‌اند که امن هستند، پیدا شود.

رویترز به نقل از رادیو ارتش اشغالگر گزارش داد که تخلیه به سمت اردوگاه‌های خان یونس و المواصی در جنوب نوار غزه در حال انجام است.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی گزارش داد تصمیم برای آغاز تخلیه رفح شب گذشته در جلسه کابینه گرفته شد.

این رادیو ادامه داد که یوآو گالانت، وزیر جنگ روز یکشنبه با آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا درباره آغاز تخلیه رفح صحبت کرد.

ارتش صهیونیست‌ها در بیانیه‌ای گفته است: عملیات تخلیه شرق رفح شامل حدود ۱۰۰ هزار تن و جزئی از عملیاتی محدود است و چارچوب زمانی برای تخلیه رفح تعیین نخواهیم کرد و ارزیابی‌های عملیاتی را انجام خواهیم داد.

ارتش رژیم صهیونیستی از ساکنان و آوارگان حاضر در منطقه شهرداری الشوکه و محله‌های السلام، الجینه، تبه زراع و البیوک در منطقه رفح خواست تا این مناطق را تخلیه کرده و به سمت منطقه «بشردوستانه» در المواصی حرکت کنند.

صبح امروز، ارتش اشغالگر اعلام کرد که ساکنان شرق رفح را «تشویق کرده» فوراً منطقه را تخلیه و به سمت منطقه «بشردوستانه گسترده» در المواصی در خان یونس حرکت کنند تا برای آغاز عملیات خود علیه این شهر آماده شوند.

ارتش اشغالگر در بیانیه خود باز هم تکرار کرد که به تعقیب جنبش مقاومت اسلامی (حماس) در همه جای غزه تا بازگشت تمامی اسرا ادامه خواهد داد.

سخنگوی ارتش اشغالگر خطاب به ساکنان رفح ادعا کرد: ارتش اسرائیل همانطور که تاکنون عمل کرده با قدرت شدید در مناطقی که شما در آن‌ها ساکن هستید اقدام خواهد کرد.

این سخنگو هشدار داد که شهر غزه همچنان یک منطقه جنگی خطرناک است و خواستار خودداری از بازگشت به شمال، از دره غزه شد.

وی همچنین نسبت به نزدیک شدن به حصار امنیتی شرقی و جنوبی هشدار داد.

در این خصوص رسانه‌های عبری زبان در گزارشی تاکید کردند در منطقه رفح اخلال در تماس‌ها و اینترنت را رصد کرده‌اند.

اشغالگران، بمباران مناطق شرق رفح را قبل از دستور تخلیه تشدید کردند

هشام زقوت، خبرنگار الجزیره گفت: محله‌هایی که ارتش اشغالگر خواستار تخلیه آن‌ها در شرق شهر رفح شده، شب گذشته مورد بمباران خشونت‌آمیز قرار گرفت و حدود ۱۱ خانه را هدف قرار داد.

وی تاکید کرد که تعداد زیادی از فلسطینی‌ها همچنان زیر آوار این خانه‌ها هستند.

این خبرنگار خاطرنشان کرد که این محله‌ها مملو از ساکنانی است که از مناطق مختلف نوار غزه به آنجا آواره شده‌اند.

وی گزارش داد که مناطقی که اشغالگران ادعا می‌کنند «بشردوستانه» هستند و از مردم می‌خواهند به آن‌ها در خان‌یونس و المواصی کوچ کنند، ویران شده و امکان برپایی چادر در آن‌ها وجود ندارد و نمی‌توانند تعداد زیادی از آوارگان را در خود جای دهند.

این خبرنگار توضیح داد که مناطقی که ارتش اسرائیل خواستار تخلیه آن‌ها در شرق رفح شد، دارای مکان‌های استراتژیک مانند گذرگاه رفح - تنها گذرگاهی است که ساکنان می‌توانند از طریق آن تردد کنند - بیمارستان ابویوسف النجار است که مملو از مجروحان و مردم است.

در تایید اظهارات خبرنگار الجزیره، خبرنگار المیادین نیز گفت: هنوز ده‌ها شهروند در زیر آوار منازلی هستند که توسط اشغالگران در رفح هدف بمباران قرار گرفته‌اند.

در این راستا بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی چند روز پیش گفته بود که این رژیم حتی در صورت دستیابی به توافق، علیرغم هشدارهای بین‌المللی و مخالفت آمریکا، به رفح حمله خواهد کرد.

در میانه خبرهای ضدونقیض درباره پیشرفت در مذاکرات قاهره، یک رسانه آمریکایی اخیرا خبر داده بود ارتش رژیم صهیونیستی روز جمعه طرح خود برای آغاز تخلیه ساکنان رفح در جنوب غزه را به دولت آمریکا داده است.

مجله آمریکایی پالتیکو نوشت نیروهای اشغالگر نقشه منطقه المواصی را به گروه‌های امدادگر ارسال کردند تا برای حمله زمینی ارتش رژیم صهیونیستی به شهر رفح آماده شوند؛ اقدامی که حتی متحدان تل‌آویو درباره آن و خطر حمله به رفح برای بیش از یک میلیون آواره‌ای که در این منطقه حضور دارند، هشدار داده‌اند.

یک مقام آمریکایی تاکید کرد ارتش رژیم صهیونیستی به دولت «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا و سازمان‌های امدادی فعال در داخل نوار غزه اطلاع داده است که آن‌ها طرحی را برای انتقال مردم از رفح به منطقه «المواصی» در نظر گرفته‌اند.

این در حالی است که کاخ سفید اعلام کرد طرح جامعی از سوی رژیم صهیونیستی درباره عملیات نظامی در شهر رفح دریافت نکرده و قبل از هر گونه حمله به رفح، خواهان ادامه مذاکرات با تل‌آویو است.

دیگر خبرها

  • وجود ۵۰ گروه جهادی در شهرستان رودان
  • بهره‌برداری از ۱۲۶۷ پروژه در مناطق در قالب پویش امیدوافتخار
  • خدمت رسانی ۴۱۵ گروه جهادی به مناطق محروم نیشابور
  • عرصه مناسبی برای دفع پسماند در چهارمحال و بختیاری وجود ندارد
  • مشاهده پلنگ در منطقۀ سبزکوه
  • تایید حمله به رفح توسط اسرائیل؛ تخلیه ساکنان و تشدید بمباران‌ها
  • تصاویری از گشت و گذار پلنگ ایرانی در منطقه حفاظت شده سبزکوه
  • درخشش گروه‌های جهادی بسیج دانشجویی خوزستان در کشور
  • مشاهده پلنگ درسبزکوه چهارمحال و بختیاری
  • همه باید در قبال مسئولیتی که به ما سپرده شده است کار جهادی انجام دهیم