Web Analytics Made Easy - Statcounter

سجاد مهرابی، مدیرعامل شرکت دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: این روز‌ها با توجه به کمبود منابع تامین کننده برق در کشور، دکل‌های مخابراتی از جمله دکل تلفن‌های همراه هم با مشکلاتی روبرو شده است و  به گفته آقای جهرمی در اکانت توییتری خود باتری دکل‌های تلفن همراه، برای ۲ساعت پاسخگوی قطع برقند؛ پس از دشارژ کامل، نیازمند ۸ساعت اتصال به شارژهستند تا به طور کامل شارژ شوند که متاسفانه در برخی نواحی، هشت ساعت برق مستمر شهری در دسترس نیست؛ در حالی که مشکل ذکر شده در توئیت و مصاحبه‌های آقای آذری جهرمی درباره قطعی آنتن‌های مخابرات، از طریق  این باتری کاملا قابل رفع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: باتری‌های فلزهوا یکی از جدیدترین نسل باتری‌ها در دنیا هستند که از واکنش فلز با اکسیژن هوا، جریان الکتریکی تولید می‌کنند و بیش از ۵ برابر باتری‌های لیتیوم-یونی انرژی دارند؛ همچنین مداومت انرژی بالای این باتری‌ها سبب می‌شود تا در مدت زمان طولانی نیاز به شارژ مجدد نداشته باشد.

مهرابی افزود: این باتری فلزهوا کاملا بومی است که تائیدیه‌های علمی خود را نیز دریافت کرده و در صورت به کارگیری آن در آنتن‌های مخابراتی، زمان استفاده آن‌ها بسیار بیشتر (تا چند ماه) خواهد شد.

او تصریح  کرد: باتری فلز- هوا می‌تواند برای هر دکل مخابراتی ۵ ساعت شارژ مستمر فراهم کند و پس از این زمان هم، شارژ مجدد باتری از طریق فیزیکی و بدون هیچ وابستگی به برق، کاملا امکان پذیر است. در حال تلاش برای افزایش زمان استفاده به چند ماه هستیم و امیدواریم که به زودی بتوانیم این دستاورد را رسانه‌ای کنیم.

مهرابی یادآوری کرد: در حال حاضر این شرکت با توجه به جلسات و اعلام نیاز و استقبال یکی از اپراتور‌های تلفن همراه، در حال ساخت نمونه باتری مورد نیاز سایت‌های این اپراتور است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان باتری های خورشیدی باتری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۶۵۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کار‌های سکو‌های داخلی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی مظفری با بیان این مهم که اعطای وام براساس تبصره ۱۸ آیین نامه «حمایت از سکو‌ها و کسب و کار‌های اقتصاد دیجیتال» صورت می‌گیرد، در خصوص جزییات بیشتر این خبر گفت: این وام به دسته‌ای از کسب و کار‌های حقیقی، حقوقی و صنفی تعلق می‌گیرد که دارای حداقل سه ماه سابقه فعالیت در زمینه فروش کالا و یا ارائه خدمات بر روی سکو‌های مشمول هستند. به گفته وی، این سکو‌ها شامل: ایتا، روبیکا، سروش پلاس، شیپور، کسبینو، آی گپ و بله می‌شود.

وی با اشاره به وجود دسته بندی در این تسهیلات افزود: سقف این تسهیلات مبلغ پنج میلیارد ریال برای کسب و کار‌های حقوقی، سه میلیارد ریال برای کسب وکار‌های صنفی و ۲ میلیارد ریال برای کسب و کار‌های حقیقی است. نرخ سود آن ۱۵/۳۳ درصد، دارای شش ماه تا یک سال تنفس و بازپرداخت سه ساله است.

مدیر کل پایش، ممیزی و نظارت، در خصوص چگونگی فرآیند ثبت درخواست وام بیان داشت: متقاضیان برای دریافت این تسهیلات می‌توانند با مراجعه به سامانه ۱۶۴۹ به نشانی https://۱۶۴۹.ir، «شیوه‌نامه اعطای تسهیلات به کسب و کار‌های حوزه اقتصاد دیجیتال» را مطالعه کنند. پس از ارسال فرم، بارگذاری مدارک و انجام ارزیابی اولیه توسط کارشناسان، درخواست به ادارات کل ارتباطات استانی موردنظر ارسال می‌شود و پس از مشخص شدن نتیجه نهایی، به بانک عامل جهت پرداخت، ارسال خواهد شد.

گفتنی است، کوتاه شدن زمان بررسی، اجرا و تصویب این وام نسبت به دوره‌های گذشته، اصلی‌ترین مزیت آن نسبت به دوره‌های گذشته است. به طوری که پیش از این، ۲ ماه الی ۷۵ روز زمان لازم بود تا وام تصویب شده به بانک عامل برسد. اما در شرایط کنونی، این زمان حداکثر به یک ماه کاهش یافته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قالیباف: سازمان هلال احمر کاملا مردمی است
  • سازمان هلال احمر کاملا مردمی است
  • تسلط چین بر فناوری‌های پاک/ اروپا و آمریکا از انحصار بازار نگرانند
  • هندزفری بی‌سیم سنهایزر Accentum عرضه شد
  • تسلط چین بر بازار فناوری‌های پاک/ نگرانی‌های اروپا و آمریکا از انحصار بازار
  • علت خوابیدن باتری موتور طرح کلیک چیست و راهنمای کامل تعویض باتری طرح کلیک
  • حل مشکل آلودگی هوای اراک نیاز به حمایت صنایع دارد
  • اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کار‌های سکو‌های داخلی
  • چطور باتری های لیتیومی صنعت خودرو را دگرگون کردند
  • ساخت باتری انقلابی که آینده ذخیره انرژی را تغییر می‌دهد (تصویر)