Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@01:32:59 GMT

آب، برق و تلفن همراه در اردبیل یک‌جا قطع شده است

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۵۱۳۵۶

آب، برق و تلفن همراه در اردبیل یک‌جا قطع شده است

خبرگزاری مهر-گروه استان‌ها؛ در حالی مردم بر اثر بی‌تدبیری مسئولان گرفتار قطعی آب، برق و تلفن همراه و عدم آنتن‌دهی مناسب گوشی‌های تلفن همراه خود هستند که در سایر استان‌ها به رغم بالا بودن جمعیت و شرایط متفاوتی را در برقراری آب، برق و آنتن‌دهی تلفن همراه شاهد هستیم.

در این بی‌تدبیری‌ها که مردم مقصر اصلی را بی‌برنامگی و نامطلوب بودن دوراندیشی مسئولان می‌دانند، در ۴۸ ساعت گذشته آب بسیاری از مناطق استان اردبیل در کنار روستاها قطع شده و این وضعیت شرایط نگران‌کننده‌ای را برای شهروندان و روستانشینان به وجود آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آبفای استان اردبیل علت قطعی را اختلال در روند خط انتقال آب از سد یامچی اعلام کرد و گفت: در حالی که روزانه یک‌هزار و ۵۰۰ تا یک‌هزار و ۶۰۰ لیتر آب در ثانیه از طریق تصفیه‌خانه پمپاژ و به اردبیل منتقل می‌شود، از ساعت ۱۴ دیروز به‌دلیل اختلال به‌وجود آمده در این فرآیند مشکلی را در تحویل آب به شهروندان شاهد بودیم، به‌گونه‌ای که در بیشتر مناطق اردبیل قطعی‌های مکرر آب گزارش شده است.

علیرضا نعمت‌سلطانی اظهار کرد: هر چند همکاران ما تلاش می‌کنند تا این مشکل را مدیریت کرده و به نوعی آبرسانی به نقاط مختلف شهر را تا ساعت ۱۲ شب انجام بدهند، اما اصلاح فشار آب چند روزی طول خواهد کشید.

وی تصریح کرد: افت فشار در برخی از مناطق به دلیل مصرف بالای آب کاملاً مشهود خواهد بود و به نظر می‌رسد با تداوم شرایط گرمای تابستان و بالا رفتن مصرف آب در مناطق مختلف افت فشار همچنان به عنوان یک دغدغه اساسی مطرح شده و پیگیر حل آن خواهیم بود.

مدیرعامل شرکت آبفای استان اردبیل افزود: انتظار می‌رود به رغم وضعیت نامساعد جوی و گرمای بیش از حد، شهروندان در مصرف آب صرفه‌جویی لازم را داشته باشند تا مشکل افت فشار آب در برخی از مناطق کنترل شود.

نعمت‌سلطانی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: از دیروز و با تأمین هشت تانکر آبرسانی به نقاط مختلف شهر اردبیل در حال انجام است و همکاران ما تا ساعت ۱۲ شب سعی دارند تا شبکه را از وضع موجود نجات داده و شهروندان آب مورد نیاز خود را به صورت معمول دریافت کنند.

روزهای پیک تابستان بهانه‌ای برای قطعی برق

در کنار قطعی آب، به دنبال قطعی مکرر برق در مناطق مختلف شهر اردبیل آنتن‌دهی تلفن همراه نیز با اختلالی جدی روبه‌رو شده و ساعت‌ها مردم شهرهای مختلف استان اردبیل از این مشکل رنج بردند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اردبیل نیز به شدت گرمای هوای در ۲ روز اخیر در مناطق شمالی و شهرستان کوثر اشاره کرد و ادامه داد: ما بالاتر از سقف اعلامی از طرف شرکت توانیر که ۴۵۰ مگاوات بود، مصرف برق را شاهد بودیم و به همین دلیل مجبور شدیم تا در کنار مدیریت مصرف در بخش صنایع و کشاورزی، خاموشی‌هایی را در مناطق مختلف شهر اعمال کنیم.

حسین قدیمی اضافه کرد: ما شرایط سختی را در روزهای پیک (اوج مصرف) تابستانی سپری می‌کنیم و در روزهای اخیر نیز بیش از ۲ هزار مگاوات برق از ظرفیت نیروگاه‌های کشور از مدار خارج شده و در حال حاضر ۱۱ هزار مگاوات مصرف بیش از تولید برق را در کشور شاهد هستیم.

وی ضرورت مدیریت مصرف برق را به‌عنوان یک ضرورت یادآور شد و بیان کرد: در کنار پرهیز از استفاده لوازم برقی در ساعات اوج مصرف، بهتر است در مناطق گرمسیری استان در استفاده از کولرهای گازی و آبی جانب احتیاط رعایت شده و شرایط پایداری برق را در نظر بگیریم.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان اردبیل تصریح کرد: هر چند برنامه خاموشی‌ها از طریق سایت شرکت توزیع اعلام شده، اما خارج از این برنامه خاموشی‌هایی را برای مشترکان اعمال می‌کنیم تا بتوانیم پایداری شبکه را حفظ کنیم.

گرم شدن هوا اعمال خاموشی‌ها را در حوزه آب و برق و مشکلات آنتن‌دهی تلفن همراه به همراه داشته است و شهروندان گله‌مند هستند چرا وضعیت خاموشی و قطعی مکرر نامنظم اتفاق می‌افتد؟

کد خبر 5250053

منبع: مهر

کلیدواژه: اردبیل مصرف برق صرفه جویی در مصرف برق قطعی آب ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه آمار کرونا شیوع کرونا خطبه های نماز جمعه گرگان ایلام انتخابات 1400 عکس استانها اردبیل مجلس شورای اسلامی اراک اقامه نماز جمعه مدیرعامل شرکت استان اردبیل تلفن همراه مختلف شهر خاموشی ها آنتن دهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۵۱۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع

ایتنا - رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR یا استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.
هر چند توسعه زیرساخت‌های حوزه تلفن سیار نیازمند نصب دکل‌های تلفن همراه در نقاط مختلف شهرهاست، اما هنوز هم بسیاری از مردم بر این باورند که این دکل‌ها دارای تشعشعات مضری برای بدن هستند و آنها را عامل بروز برخی بیماری‌ها مانند سرطان می‌دانند.  

به گزارش ایتنا از ایسنا، تشعشعات موبایل و مخاطرات آن سال‌هاست علی رغم توضیحات مسئولان از جمله دغدغه‌های مردم بوده اما بنابر گفته کارشناسان هنوز آسیب های ناشی از امواج یا تشعشعات فناوری هایی مانند تلفن همراه هنوز در دنیا به یک اجماع واحد نرسیده‌اند و شاید نیاز است سال‌ها بگذرد تا مشخص شود آنتن‌های نزدیک به منزل اشخاص تأثیری داشته است یا خیر؟ ولی به صورت کلی توصیه می‌شود قشر آسیب‌پذیر جامعه مانند کودکان، افراد مسن یا زنان باردار از این نوع تشعشعات دور باشند؛ به همین دلیل سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی کشور (رگولاتوری) بر اساس وظایف خود، در همکاری با سایر سازمان‌های متولی در این حوزه مانند سازمان انرژی اتمی ایران، به طور مستمر تشعشعات آنتن دکل‌ها را به سه روش اندازه‌گیری می‌کند.

در این راستا محمد شمسایی- مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال شرق- با انتشار پستی در یک شبکه اجتماعی داخلی بر لزوم اطمینان از استاندارد تشعشعی تلفن همراه تأکید کرده است.

شمسایی در این زمینه تشریح کرد: معمولا برای خرید یک گوشی تلفن همراهِ جدید به بِرند، مدل، سیستم عامل، قیمت، امکانات، زیبایی، و غیره از آن توجه می کنیم؛ اما توصیه بهداشت الکترومغناطیس این است که برای خرید گوشی تلفن همراه، قبل از هر مشخصه، باید از استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه یا همان SAR اطمینان پیدا کرد.  

موضوعی که امیر محمدزاده لاجوردی- رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی - هم به آن اشاره و گفته است: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • وزیر ارتباطات: با تولید تلفن همراه ایرانی قصد رقابت با مدل های موجود را داریم (فیلم)
  • جمهوری‌خواهان آمریکا: رابرت مالی اسناد محرمانه را در تلفن همراه شخصی‌اش نگهداری می‌کرد
  • آیا گوشی‌های هوشمند سلامت جسمی شما را به خطر می‌اندازد؟
  • پیام اپراتور ایتالیایی برای صهیونیست‌ها: به فلسطین خوش آمدید
  • پایان راه موبایل قاپان با شلیک پلیس
  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • باورتان می‌شود این گوشی تلفن همراه، پرفروش‌ترین در جهان است؟
  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود
  • ارزیابی میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات